ВИРУС НА ЛЮБОВТА

Компютърен вирус, известен като „Вирус на любовта” обхвана земното кълбо чрез електронната поща, като инфектира милиони компютри за по-малко от 24 часа. Сякаш дори внимателните хора като най-висшите софтуерни инженери не са могли да устоят да не отворят послание, което е озаглавено простичко „Обичам те”.

Някои анализатори казват, че успехът на унищожителния компютърен вирус разкрива както уязвимостта на машините в нашето кибернетично общество, така и копнежите на човешкото сърце. Дълбоко вътре в себе си всеки човек на планетата земя търси любов.

Не е случайно, че един от най-познатите стихове в Библията е Йоан 3:16. Той гласи: „Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син,за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот.”

Възможно ли е любовта, за която копнеем най-много, да бъде Божията любов? Дали Исус Христос е специалната личност, която толкова усърдно търсим? Ако това е така, тогава приемането на Божията любов в Христос може да промени живота ни по забележителен начин. Надежда, мир и копнеж за живот – всичко това произлиза от любовта ни към Исус.

Бог казва: „Обичам те”. Това е посланието, което всички ние сме търсили. То може да промени живота ни. Как ще откликнете на Него днес?  

„Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот.“ Йоан 3:16

ЖЕРТВАТА НА ХРИСТОС Е МЯРКАТА ЗА БОЖИЯТА ЛЮБОВ КЪМ НАС.