НАЙ-ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ

Имам две висши образования. Първото получих в столичния университет на моята страна. Не че се хваля, но бях един от най-добрите там. Където и да ме бутнеха, бях подготвен. Обаче всичко рухна за един миг – една империална сила от глобален мащаб извърши инвазия в родината ми и установи окупационен режим. После аз и другите студенти-отличници, които бяхме и от елитни семейства, бяхме принудени да емигрираме в чуждата страна. Държаха ни като военнопленници, но ни готвеха за специална мисия – да промият мозъците ни и да ни използват в политиката си като висши съветници. И се започна…

Първо се опитаха да ни примамят с царска трапеза – сложни белтъчини, наситени мазнини и на всичко отгоре алкохол. Обаче аз не случайно бях посещавал всички здравни лекции и знаех, че тези вещества замъгляват ума. Затова отказах категорично.

После започна същинската промивка на съзнанието – чрез политиката и науките на агресора. Това е второто ми висше. Е, наистина научих много неща – признавам, че доста са напреднали в науката. Но въпреки това, след тригодишно обучение никой от техните студенти не можеше да се опре и на малкото ми пръстче. Дори професионалните манипулатори на общественото съзнание – кастата на свещениците – не успяха да ме забият с въпросите си при защитата на дипломната ми работа. Справих се блестящо.

Сигурно ще кажете: Глей тоя как се надува! Но ще сбъркате. Защото това, което ви казвам е 100%-овата истина. По-добър съм от всички други в чуждия университет. Знаете ли защо? Защото има едно нещо, на което моите начетени професори не успяха да ме научат. И то е да се кланям на техните богове.

Най-висшето си образование получих от най-ерудирания и всезнаещ Професор, Който не само ме учи на теорията, но и ми вдъхва истинска сила да я прилагам на практика. Това е моят Бог.

Основано на Даниил, 1 глава