ПИСМО ОТ ПРИЯТЕЛ

 

Реших да ти пиша, защото много искам да ти кажа колко те обичам и колко ме е грижа за теб. Вчера те видях да се разхождаш и да се смееш с твоите приятели, аз се надявам, че скоро ще искаш да се разхождаш и с мен. Так че ти нарисувах залез за да приключа деня ти и издишах хладен бриз за да те освежа. Чаках, но никога не се обади. Аз просто продължих да те обичам.

Докато те гледах да заспиваш миналата вечер, толкова много исках да те докосна. Разлях лунна светлина по лицето ти, която закапа надолу по бузите ти като много сълзи. Ти дори не си помисли за мен. Аз исках да направя така,  че да се чувстваш удобно.

На следващия ден аз ти приготвих брилянтен изгрев в страхотна сутрин. Но ти стана късно и забърза за работа – дори не забеляза. Моето небе стана облачно и сълзите ми бяха дъжд.

Обичам те! О, ако само пожелаеше да чуеш. Аз наистина те обичам. Опитвам се да ти го кажа в тишината на зелената ливада и синьото небе. Вятърът шепне за Моята любов чрез върховете на дърветата и я разпръсква в трептящите цветове на цветята. Виках ти с гърмежа на водопадите и композирах любовни песни за оркестри, които да пеят за теб. Топля те с дрехата на Моето слънце и парфюмирам въздуха със страхотния мирис на природа.

Моята любов към теб е по-дълбока от океана и по-голяма от всяка нужда на твоето сърце. Ако само пожелаеше да разбереш колко ме е грижа за теб. Аз умрях за теб.

Моят баща изпраща Своята любов. Искам да се срещнеш с Него. Той също се тревожи за Теб. Бащите са такива. Така че, моля те обади ми се скоро. Без значение колко време ще ти отнеме, аз ще чакам, защото те обичам.

 

Твой приятел,

Исус.