ПОСТИЖИМИ ПРОМЕНИ

Няма нужда да посещавате всеки резерват или да прекарвате дни наред в гледане на ,,Дискавъри Ченъл“, за да се наслаждавате на природата. Божието творческо дело е навсякъде около вас! Изберете да му се наслаждавате!

Добавете красиви неща в своето ежедневие. Поставете саксия с цвете на бюрото в офиса. Сложете ваза на кухненската маса. Закачете календар или пейзаж на стената отсреща.

Променете звуците, които чувате, като обогатите живота си със спокойна музика. Слушайте пълноценно, не я използвайте само за фон. Затворете очи и се наслаждавайте.

Използвайте допира всеки ден, за да имате по-щастлив живот. Протегнете ръка и докоснете приятеля, с когото разговаряте. Обръщайте внимание на въздействието на дрехите върху кожата ви – памук, коприна, вълна, ликра.

Настройте се за нови изживявания на вкуса! Поглъщайте разнообразие от цветове. Изберете хрупкав пълнозърнест хляб и мюсли, за да събудите вкусовите си рецептори. Пирувайте с новите вкусове.

Всеки аромат може да ви помогне да сте по-здрави. Запалете ароматна свещ (на безопасно място). Сложете ароматен букет върху нощното шкафче. Поемете дълбоко уханието на розите. Насладете се на ароматите, които Бог е разположил край вас.

Околната среда влияе на нашето здраве.

,,Здраве от сътворението“  Издателство ,,Нов живот“

Можете да купите книгата: https://newlife-bg.com/product-category/health/