ПРИПИСВАМЕ ВСИЧКО НА БОЖИЯ ПРОМИСЪЛ

 

Д-р Рос Хеброн изродила здраво бебе в колата на родителите, които се втурнали към болницата, но след като се изгубили се озовали на паркинга на църквата в Силвър Спринг, Мериленд. Рос Хеброн казва, че Бог е наредил събитията.

„Най-прекрасната възможност в отговор на нашите молитви беше организирана от Учителя“, казва тя.

Рос започнала да се моли за това как да служи на Бог повече, след като изслушала президента на адвентната църква Тед Н. С. Уилсън проповядвайки по време на бизнес срещите на Съвета за 2017 г. в централата на църквата. Църковният водач апелирал за подновяване на усилията да достигнем до хората в градовете и говорил за необходимостта на лекари и други медицински специалисти да стигнат до жителите на града.

Пет дни след проповедта Рос Хебрън и съпругът й минавали покрай църковната централа, когато видели мъж да паркира на паркинга, изкачайки панически от колата си и тичайки право към тях. Те го чули да крещи: „Бебето идва!” Тогава чули писъците на бъдещата майка в колата.
“Съпругът ми и аз веднага отидохме да видим какво се случва “, казва тя.

Минути по-късно се родило бебето. Докато Хеброн се е обаждала по телефона на фелдшерите, бащата свалил връзките от обувките си, тениската си и следвайки указанията на Рос Хеброн, той завързал пъпната връв и я прерязал.

Докторката увила бебето в одеяло и се уверила, че му е удобно и диша нормално. Не след дълго време фелдшерите отвели здравата и стабилна майка с нейното бебе в болницата.

По-късно същия ден Д-р Хеброн посетила майката в болницата и отново държала бебето в ръцете си. Майката развълнувана казала на сестрите, че Бог е изпратил ангел да й помогне на паркинга.

-Не знам откъде дойде – казала майката – Просто погледнах нагоре и тя беше там.

Рос Хеброн казва, че случилото се на паркинга е отговор на молитвата й.
„Съпругът ми и аз приписваме всичко на Божия промисъл“, казва тя.

 

~ Андрюс Макченси