ПРОРОЧЕСТВА И ДЕПРЕСИЯ

Знаете ли коя е основната причина за смъртност в световен мащаб? Сърдечно-съдовите заболявания. Но има една друга причина, която набира сила и скоро може да ги измести. И това е депресията. Депресията вече е обявена от Световната здравна организация за причина №1 за инвалидност и влошаване на живота в световен мащаб. Изненадва ли ви това? Ако обаче отворите библиите си на Евангелието на Лука, 21 глава, ще откриете следните думи:

„И ще станат знамения в слънцето, в луната и в звездите, а по земята бедствие на народите, които ще бъдат в недоумение поради бученето на морето и вълните.

Човеците ще примират от страх и от очакване на онова, което ще постигне света, защото небесните сили ще се разклатят.

И тогава ще видят Човешкия Син, идещ в облак със сила и голяма слава“ (ст. 25-27).

Според д-р Лука, авторът на Евангелието, преди Пришествието на Христос и края на света хората ще примират от страх и тревоги за бъдещето. Днес статистиките показват, че много хора изпитват постоянна тревожност и депресия, особено в най-развитите страни, където бихме очаквали да бъдат най-спокойни. Живеем в последното време и в това видео ще представя 10 белега за последните дни според библейските пророчества, както и дали трябва да се депресираме от тях. Аз съм Йорданка Дейчева, психолог.

Всичките ми видеа и семинари можете да гледате в моя Ютюб канал: https://www.youtube.com/channel/UCqp0_ADfS9wq5XPSPeyTE6Q?view_as=subscriber

Харесайте и последвайте страницата ми “Психология за всеки ден”.