Храни за по-добро настроение

Семинар Изход от депресията

Здравейте! Това е третото видео от семинара „Изход от депресията“, а аз съм Йорданка Дейчева, психолог. В този семинар ви представям същността, симптомите и влиянието на депресията върху нашата психика и физика, както и програмата на д-р Недли „Изход от депресията“, която може да се прилага в извънболнична среда и постига отлични резултати в световен мащаб.
„В това трето видео „Храни за по-добро настроение“ ще коментирам влиянието на някои вещества върху настроението: серотонин, омега-3 мастни киселини, фолиева киселина, витамин В12, както и в кои храни се намират в най-големи количества, за да можем да включваме повече от тези храни в диетата си. Така ще бъдем сигурни, че консумираме достатъчно количество от тези важни вещества, които предотвратяват и лекуват депресията.
Видеата от семинара “Изход от депресията”, публикувам тук: https://www.youtube.com/playlist?list=PLHB9aGyZYnFrNzhI4DjS-cQezQI1Of59s
Всички мои статии и видеа за депресията и как да се справим с нея можете да намерите тук: https://bit.ly/3jatYzW
Харесайте фейсбук страницата ми “Психология за всеки ден”, където можете да следите, коментирате и споделяте публикациите ми: https://bit.ly/3inWz5w
Информация за книгата на д-р Недли “Изход от депресията” можете да получите на тел. 0895 69 64 61 или на лично съобщение до фейсбук страницата ми “Психология за всеки ден”.
Йорданка Дейчева, психолог; ydeicheva@facebible.bg